Giv din stemme tyngde og kraft!

newton-appleFør du går hen og stemmer på søndag. Så tænk over at det er ganske sjældent at politikerne overlader en beslutning direkte i dine hænder. Dette er et vigtigt øjeblik du ikke bør gå glip af. Når du stemmer så er det op til dig at tage stilling. Kun du har patent på din holdning.

Når det gælder EU’s patentdomstol, er der vigtige økonomiske, juridiske og ikke mindst demokratiske grunde at sige nej tak. Og husk at Danske opfindere og virksomheder, små som store, stadig vil kunne benytte den nye patentdomstol, selvom Danmark venter en omgang.

Der er god grund til at være bekymret for, at magten til at bestemme hvad der skal kunne patenteres i Danmark forsvinder fra Folketinget. Skal alle beslutninger overlades til EU, skal det f.eks. være op til EU at styre udviklingen indenfor GMO afgrøder?

Har du fuldt debatter og haft tid til at sætte dig ind i hvad der skal stemmes om? Kan du danne din holdning på et på oplyst grundlag? Giv din stemme tyngde og kraft! Læs Vores 10 gode grunde til at stemme Nej. Hos os er der ikke patent på ny viden, del gerne.

Dette indlæg blev udgivet i Arkiv, Patentdomstol og tagget . Bogmærk permalinket.