Om hjemmesiden

europenon2En gang før Internettes tid udgav vi i Folkebevægelsen mod EU i Århus nogle små nyhedsbreve til medlemmerne der blev sendt rundt med postvæsenet. Omkring årtusindeskiftet blev det afløst af e-mails og en hjemmeside.

Tilbage i 2006 opgraderede Århus Lokalkomite hjemmesiden til et smart joomla hjemmeside program. Og nu er det blevet tid at rykke til en ny wordpress platform der passer med den måde vi bruger nettet på i dag. Det skal være nemt at dele via de sociale medier, og nemt at linke og like. Du er meget velkommen til at bidrage, f.eks. hvis du har information om aktiviteter, eller billeder og debat indlæg (kontakt).

Et udvalg af de artikler der kunne findes på den gamle joomla platform kan genfindes her, først og fremmest billeder fra aktiviteter. Find os også på facebook: https://www.facebook.com/FolkebevaegelsenModEUaarhus

med venlig hilsen bestyrelsen
8. oktober 2013

PS: Der er stadig nogle enkelte ting der ikke fungere 100 procent, f.eks. er det ikke altid det rigtige miniaturebillede der bliver vist automatisk når man deler et link til facebook.