Nyhedsbrev med invitation til Nytårskur 4/1-2020

Kære Folkebevægelse i Århus

Nytårskur 4/1-2020 om eftermiddagen.

Sig nærmer tiden for jul og nytår og I Folkebevægelsen har vi besluttet at indkalde til nytårskur lørdag den 4. januar om eftermiddagen.

Allan Vesterlund, som både har været i den lokale komite og har arbejdet for Rina i Bruxelles, kommer og fortæller os om Brexit Party. Allan arbejder i dag for det danske medlem af EU-parlamentet Henrik Overgaard-Nielsen, som er valgt netop for Brexit Party i Storbritannien. Kom og hør en spændende fortælling, som kan gøre op med alle de myter, som florerer i den danske debat om Brexit Party.

Der vil være lidt lækkert til ganen og festlige indslag. Nærmere information om præcis tid og sted følger, men sæt kryds i kalenderen.

Forårets aktiviteter.

Sidste medlemsmøde gjorde os lidt klogere på bankunionen og derudover aftalte vi en masse aktiviteter.

Der er nedsat to arbejdsgrupper som skal sørge for at holde et større offentligt klima-møde med deltagelse af klimabevægelsen og vores nye formand Susanna Dyre samt en jasiger og et offentligt møde i samarbejde med fagbevægelsen og håndværksmestre om forslaget om mindsteløn. Nærmere information følger om begge. Er man interesseret i at deltage i en af grupperne kan jeg kontaktes på denne mail.

Desuden holder vi som vanligt grundlovsmøde og deltager i første maj.

Bedste hilsener

Jakob Lindblom

 

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet. Bogmærk permalinket.