Nyhedsbrev februar 2018: Offentligt møde om EU-militær mm.

Kære Folkebevægelsen mod EU i Århus

Hermed indkaldelse til offentligt møde torsdag den 22. februar kl. 19.30 i lærerværelset på Brobjergskolen, samt andre vigtige datoer i foråret.

Offentligt møde om EU-militær 22. februar

Kom og hør Folkebevægelsens 1. suppleant til EU-parlamentet Lave K. Broch fortælle om EU’s stigende militarisering, som der sidste efterår blev afsløret vidtrækkende planer for af kommissionsformand Jean Claude Juncker. Se også den nye temaside om EU-militær.

Sted: Lærerværelset på Brobjergskolen.

Tid: Torsdag den 22. februar kl. 19.30.

Generalforsamling 2018 15. marts kl. 19.30

I indkaldes til ordinær generalforsamling 15. marts kl. 19.30 i lærerværelset på Brobjergskolen.

Vi starter med et kort oplæg om den aktuelle EU-politiske situation, hvorefter vi går over til generalforsamling med dagsorden ifølge vedtægterne.

1. maj og grundlovsdag

Som vanligt er vi også til stede på 1. maj, som i år afholdes på havnearealerne ligesom vi i år gentager vores succesrige Grundlovsmøde i Risskov 5. juni. Sæt allerede nu kryds i kalenderen. Hovedtaler bliver Rina Ronja Kari!

Opfordring

I 2019 er der igen valg til EU-parlamentet og Brexitforhandlingerne vil sandsynligvis være afsluttet. Det betyder, at 2018 er et meget vigtigt år for Folkebevægelsen. Hele vores levetid har vi kæmpet for udmeldelse og nu viser sprækkerne i EU sig for alvor og vi skal være klar!

Vi håber derfor, at se mange af jer til ovenstående arrangementer, og vi vil også opfordre folk til at møde frem til generalforsamling, hvis de kunne tænke sig at indtræde i bestyrelsen eller overvejer at blive kandidat for Folkebevægelsen mod EU til næste års valg. Kandidaterne vælges på det ordinære landsmøde i efteråret 2018.

Venlige EU-modstanderhilsener

Jakob Lindblom

Pva. bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet, Arkiv, EU Hæren. Bogmærk permalinket.