Nyhedsbrev april 2018

1. maj 2017 på Tangkroen

Folkebevægelsen mod EU, 1. maj 2017 på Tangkrogen i Århus. I 2018 er 1. maj flyttet til Havnepladsen

Kære medlem af Folkebevægelsen i Århus

Hermed inviteres I til en række arrangementer i løbet af foråret. Der er både 1. maj, offentligt møde 5. maj og Grundlovsdag, som I kan læse mere om herunder.
Endvidere har vi fået 12.000 eksemplarer af Folkebevægelsens helt nye uddelingsavis, som vi håber, at I vil hjælpe med at husstandsomdele.
Herunder kan I læse mere om de enkelte punkter.

Hjælp med uddelingsavisen

En af Folkebevægelsens vigtigste måder at komme ud med sine budskaber er ved hjælp af uddelingsaviser, og der kommer flere og flere gode steder med mange postkasser samlet udenfor, som gør det nemt. Denne avis sætter fokus på både det danske EU-medlemskab, hvad det koster, på Brexit/Daxit og på den militære oprustning i EU. Find og læs den på folkebevaegelsen.dk.

Vi håber derfor, at I vil tage en tørn med at dele ud. Der kan afhentes aviser både i Århus N og Højbjerg og leveres efter aftale. Kontakt os så vi undgår dobbeltuddeling.

Kom til 1. maj

Folkebevægelsen har traditionen tro et telt 1. maj, men så er det også slut med traditionerne. 1. maj er nemlig blevet flyttet fra Tangkrogen og ned på Havnepladsen der er pladsen på havnen mellem Navitas og Toldboden. Der er demonstration fra kl. 11.45 på Rådhuspladsen med ankomst på havnen 12.30.

Har du lyst til at hjælpe med at bemande teltet eller dele ud på pladsen, så kontakt os.

Offentligt møde med Rina Ronja Kari 5. maj.

I samarbejde med Enhedslistens lokalgruppe i Århus vest, så inviterer vi til offentligt møde med Folkebevægelsens medlem af EU-parlamentet Rina Ronja Kari om EU’s udvikling, Brexit/Daxit mv.

Det foregår på Åby Bibliotek, Ludvig Feilbergsvej 7 fra kl. 14 til 16 lørdag den 5. maj.

Grundlovsdag 5. juni

Traditionen tro holder vi Århus’ største og bedste grundlovsmøde i Riis Skov ved Tumlepladsen. Der bliver taler af Rina Ronja Kari m.fl. så sæt allerede nu kryds i kalenderen den 5. juni kl. 13.

Jakob Lindblom

Formand, Folkebevægelsen mod EU i Århus

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet. Bogmærk permalinket.