Kampagnestart i Århus for bevarelse af retsforbeholdet

Nyhedsbrev

Kære Folkebevægelse i Århus

justitia_uden-2Inden jul skal vi stemme, om Danmark skal afskaffe retsforbeholdet i EU og erstatte det med en tilvalgsordning, hvor japartierne giver sig selv hånd og halsret til at overføre mere magt til EU udenom befolkningen på så vigtige områder som strafferet, civilret mv. Det skal vi have afværget.

I bestyrelsen lægger vi derfor op til, at den lokale kampagne skydes i gang med et medlemsmøde mandag d. 14. september kl. 19.30 på lærerværelset på Brobjergskolen, men allerede inden da skal vi i gang.

Husstandsomdeling.

I foråret fik Folkebevægelsen lavet en god uddelingsavis om at bevare retsforbeholdet. Pga. valget, så satte vi uddelingen i bero, men vi har stadig adskillige tusinde aviser, som vi meget gerne vil have uddelt, så de er ude gerne inden udgangen af august, eller snarest derefter.

Kontakt for at aftale nærmere om udbringning/afhentning af aviser. Dette er en vigtig opgave, som vi håber, at I vil hjælpe til med!

Kampagnestart den. 14. september

På mødet på Brobjergskolen skal vi have lavet en plan over kampagnen med ideer og opgaver. Men inden da vil der blive givet en indføring i retsforbeholdets betydning og argumenterne for bevarelse.

Fra bestyrelsens side er vi i gang, og vi planlægger både med gadeuddelinger, husstandsomdeling og forskellige møder og arrangementer. Har du lyst til at deltage, men er forhindret i at komme på mødet, så hører vi gerne fra dig.

Kulturel gruppe.

Allerede nu er der nedsat en forberedelsesgruppe til at forberede et større kulturelt Nej-arrangement med lokale kunstnere osv. Har du lyst til at deltage i dette, så kontakt os.

Faglig gruppe.

Der arbejdes på at nedsætte en faglig gruppe. Er du interesseret, så kontakt os.

Andre grupper.

Vi er i gang med at afdække mulighederne for andre grupper – på uni mv. Har du ideer, så send dem eller kom med dem på mødet.

Læs hvordan du kan støtte økonomisk

På gensyn til et forhåbentligt brag af en kampagne.

De bedste EU-modstander hilsener

Jakob Lindblom
Formand, Folkebevægelsen i Århus.

PS: Lad mig benytte lejligheden til også at sige tak for indsatsen til to af vores bestyrelsesmedlemmer, som pga. fraflytning er trådt ud af bestyrelsen. Pia Aaes Møller og Benjamin Bilde Boelsmann har valgt at flytte til København, hvilket vi beklager. Men tak for en kæmpe indsats og på gensyn i bevægelsen fremover.

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet, Retsundtagelsen. Bogmærk permalinket.