Så nærmer slutspurten sig

IbSpangOlsen_plakat2_LOW

Kære alle

Så nærmer slutspurten sig for et nej den 3. december og vi har brug for, at vi alle yder en lille ekstra indsats med uddeling.

Husstandsomdeling:
Vi får yderligere 15.000 aviser en af de nærmeste dage, så det er bare med at komme i gang og vi takker alle for indsatsen.

Gadeuddelinger:
Vi har løbende gadeuddelinger og vil du være med, så kontakt din lokale uddeler gruppe:

Århus Vest: Hanne Thomsen
Århus Nord / Trøjborg:  Per Nielsen
Frederiksberg: Grøntorvet –  Ulla Nygård
Århus Syd: Anders Kock

Målingerne tyder på meget tæt løb, så enhver indsats tæller. Du kan hjælpe med at gøre modstanden synlig, fx dele artikler fra folkebevaegelsen.dk på Facebook, skrive læserbreve eller snakke med venner og kollegaer. Fx er det lige kommet frem i DR’s Orientering, at Bosnien og Colombia har fået meget fordelagtige samarbejdsaftaler med Europol og at Politiforbundet har trukket deres ja-kampagne tilbage, da hovedbestyrelsen var splittet mellem ja eller nej. Der er altså ikke hold i jasidens kampagne om, at Danmark ikke kan samarbejde med Europol efter et Nej. Til gengæld vil vi ved et Nej kunne bevare retspolitikken på demokratiske hænder i Folketinget i stedet for at et lille flertal kan overføre magten for stedse til EU. Der er al mulig grund til at arbejde for et Nej.

Bedste hilsener

Jakob Lindblom
16. november 2015
Pva. Bestyrelsen i Folkebevægelsen mod EU – Århus

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet, Retsundtagelsen. Bogmærk permalinket.