NOTAT nu et flot månedsmagasin

Avisen NOTAT har fornyet sig i både form og indhold. Det er blevet til et tematiseret månedsmagasin med 11 gennemarbejdede temaer om året.

Der bliver temaer om EU og fødevarer, om demokrati, om energipolitik, om fælles udenrigspolitik, om EU’s handelspolitik, om landenes velfærdsmodeller, om Tyrkiet og medlemskabet, om landbrugspolitikken m.v. Det bliver en unik samling af viden om EU’s rolle.

Tilgangen er undersøgende og kritisk, som journalistik bør være, men også afbalanceret. Vi hører alle parter, så læseren selv kan konkludere.

Den politiske virkelighed har ændret sig, siden NOTAT startede for 33 år siden. EU er som kraftcenter blevet uhyggeligt stærkt og integrationen fortsætter i både bredden og dybden. Der er nu 27 medlemslande og der sker løbende nye store spring. Senest beslutningen om liberalisering af hele servicesektoren, som i øvrigt også kører på verdensplan via WTO.

Men pressens fokus er stadig mest på Christiansborg og den hjemlige politiske scene, selv om det er EU der beslutnings-mæssigt er blevet den store motor.

Derfor er der brug for et NOTAT der har fokus på EU’s rolle – et NOTAT som kan give en indsigt i hvad, hvem og hvordan der besluttes på de forskellige samfundsområder.

arkiv 2007-03-16

Dette indlæg blev udgivet i Arkiv. Bogmærk permalinket.