Århus Lokalkomite på gaden med liste N

This slideshow requires JavaScript.

I en lille uge er folkebevægelsens kampagnebus i Århus og Østjylland.
Vi har indtil nu haft en række gode oplevelser hvor vi har været rundt.
Tirsdag kørte vi rundt på gymnasier i Århus og stod bagefter ved Hovedbiblioteket og sluttede i Tranbjerg.

Onsdag startede på Grøntorvet til omkring middag hvor det trak op med regn, herefter brugte vi eftermiddagen på en tur hele vejen rundt på Århus Universitet.

Torsdag gik turen nordpå med et besøg i Hinnerup og Hadsten, og en eftermiddag i det smukke centrum af Randers. Statuen af Nils Ebbesen fik følgende hilsen med på vejen af aktivist holdet:

Men Nils Ebbesen, en mand,
sindig og stilfærdig jyde,
lod sig ej i eget land
trældom af en fremmed byde,
passede hr. Greven op,
hug, så hovedet fra krop
flintred hen ad gulvet.
(fra Kaj Munks Danmarkshistorie)

Fredag begyndte med besøg på gymnasier og teknisk skole.
I frokostpause fik de studerende lejlighed til at møde Folkebevægelsen mod EU. Flere kunne huske Liste N kandidaten Ditte Staun som en ildsjæl, fra dengang hun gik på Århus Universitet.
Da vi nåede Storetorv, måtte vi dele rampelyset med mange andre aktiviteter, det gode vejr og de mange mennesker var perfekte rammer til at komme ud med materiale.

Lørdag den 19. april blev vi atter godt modtaget på Grøntorvet i Århus. Masser af smil og anerkendende ord til den fortsatte kamp mod EU. Udflugten til Ebeltoft løb dog ind i uforudsete problemer med at finde en god placering.

SKOVTUR

Søndagsudflugten til Marselisborgskoven blev mere udbytterig. På billedet er bilen opstillet ved “Tækker 1900 Stafetten” der løb rundt i skoven. På det sidste billede kan man se nogle glade fodboldfans før kampen mellem AGF og FCK søndag eftermiddag.

arkiv 2009-04-15

Dette indlæg blev udgivet i Arkiv. Bogmærk permalinket.