Fuld fart på Folkebevægelsen: 1. maj, 4. maj, ny avis, grundlovsdag

Uddelingsavis_maj2015Nu nærmer tiden sig for fire store begivenheder for os her i Århusafdelingen af Folkebevægelsen mod EU og vi har brug for en indsats.

1 Maj

Traditionen tro har vi et telt på 1. maj, hvor vi har brug for aktivister til at dele materiale ud og sælge kaffe og kage. Vi mødes på Tangkrogen, når hoveddemonstrationen fra Rådhuspladsen ankommer ca. kl. 14.oo. Det er altid hyggeligt og har du lyst til at deltage, så kontakt os. Du kan også hjælpe rigtigt meget ved at bage en kage og donere til kagesalget. Du skal dog være obs på, at den ikke må indeholde flødeskum eller råcreme.  Giv lyd, hvis du vil bage 🙂

4. maj

Vi er anbefalere af et storslået arrangement for at mindes 70-året for befrielsen. Det foregår fra kl. 19 på Godsbanen og kl. 20.30 er der fakkeltog til Storetorv. Der er talere og musik, og I kan hjælpe med at opreklamere det ved at dele denne side på Facebook  og læse mere samme steds eller på vedhæftede flyer https://www.facebook.com/events/1576755042595133/.

Husstandsavis

Igen i år har Folkebevægelsen lavet et brag af en uddelingsavis med fokus på retsundtagelsen foruden EU og velfærd, handelsaftalen mellem EU og USA og Bankunionen. Hjælp til med at husstandsomdele kontakt os for nærmere information.

Det er god motion med mening i, og ganske nemt med postkasser ud til vejen. Og det er afgørende vigtigt, at vi kommer i gang, hvis vi skal vinde folkeafstemningen, som jasiden har annonceret senest i marts 2016. Og det kræver en stor indsats, hvis vi skal bevare noget så vigtigt som retspolitikken på demokratiske hænder fremfor EU.

Grundlovsdag 2015

Traditionen tro har vi Grundlovsarrangement 5. juni i Risskov. Nærmere program følger, men sæt kryds i kalenderen allerede nu. Talere bliver Rina Ronja Kari og FOA formand Kirsten Normann Andersen.

Bedste hilsener

Jakob Lindblom
pva. bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet, Retsundtagelsen. Bogmærk permalinket.