Bod på Tangkroen 1. maj, kagebagning og uddeling

Ny folderKære venner af Folkebevægelsen mod EU

Allerførst skal jeg opfordre alle til at bakke op om Folkebevægelsens underskriftsindsamling for en dansk afstemning om EU-medlemskabet i stil med den britiske. Dette kan gøres på www.folkebevaegelsen.dk/stem

Det er vigtigt, at I bagefter trykker godkend inde i den bekræftelsesmail, som I modtager. Ellers tæller underskriften ikke!

1. maj

Vi håber at se mange af jer til 1. maj på Tangkrogen, hvor vi samler underskrifter ind og har en bod.

Har du mulighed for at bage en kage til vores kagesalg eller give en hånd med, så vil det være dejligt! Besvar denne mail, så aftaler vi nærmere! Arrangementet starter ca. ved 14-tiden, når 1. maj optoget fra Rådhuspladsen ankommer til Tangkrogen.

Uddeling

Vi har stadig løbesedler til uddeling, så kontakt os hvis du vil give en hånd med til husstandsomdelingen af denne. Om kort tid modtager vi endvidere 15.000 af den nye folder om, hvorfor vi skal melde os ud, underskriftsindsamling herfor, og i det hele taget, at græsset er lidt grønnere uden for EU. Den vil vi også gerne have uddelt.

Der lige brug for den ekstra skalle, som kan sætte mere fart i udviklingen. Vi håber, at I er friske på at hjælpe og at vi ses 1. maj.

Bedste hilsener

Jakob Lindblom

Formand Folkebevægelsen mod EU i Århus

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet og tagget . Bogmærk permalinket.