Aktivistmøde 10. april

nykampagneavisValgkampen til sommerens parlamentsvalg og afstemningen om EUs patentdomstol er i fuld gang. Vi har været på gaden nogle gange og i dag ankommer 60.000 uddelingsaviser til Århus. I den forbindelse får I denne mail med nogle vigtige informationer.

Aktivistmøde:

Torsdag den 10. april kl. 19.30 afholder vi aktivistmøde på Skt. Annagades Skole lokale A205. Her skal vi planlægge aktiviteter, gadefremstød, husstandsomdeling og meget mere. Kom og hør, hvad du kan gøre og kom med dine gode ideer til, hvad vi kan gøre. Vi vil medbringe uddelingsaviser, som man her kan få med hjem. Bemærk at vi mangler det præcise lokale, så der kommer en mail ud først i næste uge med det præcise sted og dagsorden, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Sæt også kryds i kalenderen lørdag den 12. april: EU-modstandernes valgtræf 2014
Se program her: http://www.folkebevaegelsen.dk/kalender/article/valgtraef-2014

Husstandsomdeling

Folkebevægelsens primære valgmateriale er vores uddelingsavis med artikler mod social dumping, indblanding i velfærden, angreb på demokratiet og fokus på afstemningen om patentdomstolen. Vi skal have rigtigt mange delt ud her i Århus. Nemlig hele 60.000 eksemplarer! Hvis du har et område, hvor du plejer at dele ud, eller gerne vil dele ud, så send fluks en mail, så reserverer vi det område til dig, så der ikke bliver dobbeltuddeling.  Og husk, at vi har brug for, at alle giver en hånd for at nå i mål med et godt valg til liste N.

NB: Avisen er godkendt til alle postkasser, også dem, som ellers har reklamer nej tak klistermærke, da politisk oplysningsmateriale ikke er omfattet af disse regler.

Gadefremstød?

Vil du med til gadeuddeling nu på lørdag formiddag/middag, så er det kl. 11 på Immervad (ved åen). De sidste to lørdage har vi haft vellykkede gadeuddelinger og det er en god og hyggelig måde at komme i kontakt med folk på.

Møde mod EU-militarisering 9. april

Den 9. april er der møde kl. 19 på Hovedbiblioteket arrangeret af Århus mod krig og terror med deltagelse af Malte Bang, som er kandidat for liste N. Se den vedhæftede flyer for mere information.

Vi håber meget, at I vil give en hånd med til avisuddelingen og gadeuddelinger mv..

De bedste EU-modstanderhilsener
Jakob Lindblom

Pva. bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Arkiv. Bogmærk permalinket.