Anden behandling af lovforslaget om Lissabon-traktaten tirsdag den 8. april

Folketinget andenbehandler lovforslaget om Lissabon-traktaten tirsdag den 8. april. Det forventes at denne dag også bliver den dag, hvor Folketinget tager endelig stilling til spørgsmålet om folkeafstemning.

SEND VENLIGST UNDERSKRIFTER TIL OS NU

Folkebevægelsen mod EU opfordrer alle der har underskrifter liggende, at straks sende dem ind til Folkebevægelsens landssekretariat Tordenskjoldsgade 21, st. th, 1055 København K.

Sidste dato for at aflevere underskrifterne på kontoret er fredag den 4. april (sekretariatet har åbent 10-14 den dag). Underskrifter bør senest sendes per post til landssekretariatet torsdag den 3. april.

 

FÅ DAGE TILBAGE FOR INDSAMLING AF UNDERSKRIFTER

Dette betyder dog at der stadig er nogle få dage, hvor underskrifter kan indsamles. Vi håber at den weekend, som nærmer sig kan bruges til at samle nogle ekstra underskrifter. Og vi takker for den store indsats som mange i bevægelsen har udført. 

Landssekretariatet

Folketingets Præsidium er den 1. og 2. april 2008 vært for et besøg fra Europa-Parlamentets formand, Hans-Gert Pöttering.

Under besøget vil Folketingets Præsidium og formanden for Europa-Parlamentet blandt andet diskutere den nye Lissabon-traktat og interparlamentarisk samarbejde.

”Jeg er glad for, at den nye Lissabon-traktat lægger op til en større rolle for de nationale parlamenter i EU-samarbejdet. Det er godt for det europæiske demokrati og udviklingen i det nye, store EU med 27 medlemslande”, siger Thor Pedersen, formand for Folketinget.

Formanden for Europa-Parlamentet skal også i audiens hos H.M. Dronningen, møde statsminister Anders Fogh Rasmussen, udenrigsminister Per Stig Møller samt klima- og energiminister Connie Hedegaard.

Herudover skal Europa-Parlamentsformanden mødes med Folketingets Europaudvalg samt deltage i et debatmøde på Københavns Universitet og et offentligt møde i Politikens hus.

arkiv 2008-04-01

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet. Bogmærk permalinket.